Apartman Bella Vista

Smjestaj

Apartman Bella Vista smješten je u centru Stubičkih Toplica, u neposrednoj blizini lječilišta Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju i bazenskog kompleksa Hotela Matija Gubec. Oko 15 km je udaljen od vrha Medvednice, skijaških staza na Sljemenu.

 

Apartman se nalazi u poslovno stambenom objektu. Smještaj u prostranom, udobnom, suvremeno uređenom apartmanu osigurati će vam atmosferu potrebnu da se opustite i uživate u zelenilu krajolika i odmoru.

Kroz veliku staklenu stijenu izlazi se na terasu ispunjenu lavandom i oleanderima s koje se pruža panoramski pogled na Medvednicu i Sljeme, te cijele Stubičke Toplice. 

Na terasi koja okružuje cijeli apartman nalazi se stol i stolice, te suncobran i ležaljke tako da za toplih dana možete provoditi vrijeme uživajući na zraku i suncu.

Jednako ugodno u apartmanu ćete provesti vrijeme tijekom čitave godine jer je opremljen grijanjem svih prostorija, a u ljetnim mjesecima je klimatiziran.

Apartman se sastoji od moderno opremljene kuhinje koja je spojena sa blagovaonicom i prostranim dnevnim boravkom koji se nastavlja na terasu tako da su sve ove prostorije ispunjene čitav dan prirodnim svjetlom. Kupaonica je opremljena tušem, perilicom rublja, te ručnicima. U spavaćoj sobi toplih puderastih tonova s pogledom na voćnjak, uživati ćete u tišini i intimi.

 

Smještaj za pacijente za vrijeme trajanja zahvata je besplatan!

 

Ako želite produžiti boravak u apartmanu nakon završenog zahvata, cijena smještaja u apartmanu po danu iznosi 400 kn + boravišna taksa.

Cijena boravišne takse:

Iznad 18 godina starosti – 7,00 kn/dan
12 do 18 godina starosti – 3,50 kn/dan
Ispod 7 godina starosti – ne naplaćuje se

Za sve dodatne informacije vezane uz smještaj ili rezervaciju apartmana, molimo vas da nam pošaljete upit putem kontakt forme ili nas nazovete na +385 98 460 295.

Ako imate pitanja za nas ili želite dogovoriti besplatan pregled,
pošaljite upit još danas!

Vaše ime i prezime*

Vaš Email*

Vaš telefon

Vaša Poruka*